Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 2 mars 2011

Torture Division "Through The Eyes Of A Dead"

Nya Close-Up landade i brevlådan igår. Omslagen blir bara fulare och fulare, påminner mer och mer om en veckotidning, men det må så vara hänt - den här gången var ju tidningen matad med den unika demon med Torture Division. "Through The Eyes Of The Dead" heter den, och egentligen är det rätt orättvist.
Det bandet besitter mer dödstalang än de flesta andra "yrkesdödsare" som försöker försörja sig på det!

Öppningsspåret heter "Vampire Empire" och är en klassisk TD-låt. Driven döds med bra sväng. Titelspåret innehåller bisvärmsriff och sköna partier, medan sista låten "Clark the Monarch" är till stora delen på svenska och kanske roligast för bandet själva.

På det hela en riktigt bra demo ändå, och ett kul grepp.

Och eftersom jag gillar även Red Hot Chili Peppers så följer jag deras devis. Give It Away, Give It Away, Give It Away Now!

Vill du ha plattan så skriv varför just du är värd den i kommentarsfältet, och håll ögonen öppna på bloggen under fredagen för att se om du vunnit!

Vill du istället läsa mer om Torture Division så tycker jag du ska kolla in när deras första demo blev Veckans Tips, eller recensionen av "Evighetens Dårar" del två och tre på Werock.

5 kommentarer:

 1. Rättelse, den heter "Through the eyes of a dead"

  SvaraRadera
 2. Har du gett bort skivan än? :D

  SvaraRadera
 3. Nope, den ligger här på skrivbordet.
  Intresserad?

  SvaraRadera
 4. Oja klart jag är intresserad :D Har du någon mail jag kan kontakta dig på?

  SvaraRadera
 5. ...bättre sent än aldrig?

  chief-rebel-angel@hotmail.com är kontakten!

  SvaraRadera