Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 19 maj 2011

Levererar nya In Flames-singeln?

Ett av vårens/sommarens mest diskuterade skivsläpp är In Flames första skiva utan någon av originalmedlemmarna.
"Sounds Of A Playground Fading" släpps i juni, men nu ligger första singeln ute, precis som Aftonbladet visar och recenserar.


Själv tycker jag att den har rätt bra potential att växa till sig, främst refrängen är rätt smittande - men vad tycker du.
Levererar "Deliver us"?

Vill du förresten ha mindre förändring, mera samma som det alltid har varit så kan du istället läsa om att Motorhead kommer hit i december, och kör klassiker. Det är inte fel det heller, oavsett hur bra jag tyckte om förra given!

6 kommentarer:

 1. Den växer. Videon är passande om man ser till temat på plattan men står sig inte som en singelvideo

  SvaraRadera
 2. Precis så tråkig som jag förväntat mig, har hört den säkert 20ggr på radio och nej, jag är inte såld!

  SvaraRadera
 3. Var inte helt övertygad vid första lyssningen, men som sagt den växer, och nu har jag svårt att sluta lyssna på den. Bra låt.

  SvaraRadera
 4. Njaee, var inte direkt något lockande. Hoppas det finns bättre låtar på plattan än denna.

  SvaraRadera
 5. Titelspåret går nu ochså att lyssna till. Jag uppfattar det som att valet av förstasingel handlade om att ytterligare bredda lyssnarskaran. Men den funkar för mig också :)

  SvaraRadera
 6. när jag för ett par år sedan såg dem på Grönan och Grönan vart fylld till bredden, så sa Herr Fridén "oj vad mycket folk, när vart vi så populära? Det var ju inte meningen".... Så kan dom inte riktigt säga längre, nu jobbar dom på att bli kommersiella. Men jag gillar det, den var riktigt bra! =)

  SvaraRadera