Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 20 oktober 2011

Vinn Torsdagstraven - Middagsbiljetter!

Siten 225Grader skulle egentligen ha kört en tävling där man fick skapa ett recept med fokus på sin favoritmusik.
Det var till och med tänkt att jag skulle ha medverkat, men det blev inget av tävlingen av en massa anledningar. Inte ens den här boken kunde inspirera till att man kom i mål, så istället får du som läsare en fantastisk chans att vinna lite mumsig mat.
Eller, rättare sagt - två av bloggens läsare kommer att vinna varsitt häfte med kuponger som ger möjlighet att äta två för en. Typ. Varje häfte innehåller tre sådana erbjudanden, så det är ju en kul grej såhär i höstrusket!
Så... hur gör man då?
Enkelt.
Du blir en av de två första att kommentera detta inlägg med rätt svar på frågan nedan, och sen skickar du din postadress till chief-rebel-angel@hotmail.com
Frågan lyder... hur många bultar finns det i Ölandsbr.. nej.
Jag bara skojade.
Den lyder såhär:

I September släppte Roadrunner Records under en dryg vecka en trio skivor som samtliga på förhand var favoriter till årsbästalistan. Två av dem, Opeth och Mastodon, har recenserats på denna blogg - men vilken är den tredje skivan?

För dig som inte är så intresserad av mat och tävlingar kanske det däremot kan locka med recension av just den där tredje gruppens platta.
Kommer upp här senare idag, så du får vänta lite!

5 kommentarer:

 1. Kan det vara Dream Theater - A Dramatic Turn Of Events

  SvaraRadera
 2. Med en närmare eftertanke så var det nog denna du tänkte på Machine Head - Unto the Locust iofs så släpptes bägge under September

  SvaraRadera
 3. ...en av dem är rätt.
  Du har ett av häftena!

  SvaraRadera
 4. Machine Head måste det vara med tanke på vad du verkar lyssna på just nu. Båda skivorna är för övrigt bra, men knappast några vinnare av titeln Årets bästa album.

  SvaraRadera
 5. Korrekt svar - Machine Head!
  Vinnarna skickar postadress på mejlen...

  SvaraRadera