Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 12 september 2012

NP: Royal Thunder "CVI"

Visst.
Jag har hört om den rätt mycket, från flera källor. Close-Up Magazine, Tom S och Metal Bastard bland annat, och varit rätt nyfiken på den.
Vi pratar om Royal Thunder "CVI", ett stycke udda rock med ett märkligt med hypnotiserande driv. Sången av frontkvinnan (säger man så?) MLny Parsonz är rätt bra, men framförallt är det gitarrspelet som jag gillar. Slingor som vävs med rätt mycket skumma taktväxlingar och som faktiskt tar lite tid att ta till sig...men som belönar bra.Josh Weaver heter avsändaren.
Det är inte bara en kväll som avslutats med denna platta i lurarna den senaste tiden, men jag är inte så säker på att vi verkligen snackar om "årets bästa rockplatta" som just herr Snusgrop på Metal Bastard gör gällande.
Det får tiden utvisa.
Under tiden får man ju njuta av spår som "Parsonz Curse" (underbar titel med tanke på sångerskans namn...), "Whispering World", "Blue" och "Shake And Shift".
Vill du också lyssna?
Det går bra. Spotify, eller så kollar du denna länken. Dessutom - det är en skiva utgiven av Relapse Records. Visst gör de liiiiiite snyggare totalprodukter?

1 kommentar:

  1. Denna platta är grymt bra, kommer att lyfta denna på TOTD här framöver, inväntar att Vinylen ska komma först.

    SvaraRadera