Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 14 september 2012

Årets Kategorier, Hårdrockskväll 2013


 Okej, jag förstår ju att ni undrar, så utan mer skitsnack - detta är de kategorier som ska avhandlas under Hårdrockskväll 2013:

1) Tack för tipset
2) Bästa Rock/Punk
3) Kvinnlig Fägring
4) Bästa Trumspel
5) Bästa Nordiska Akt (ej Sverige)
6) Bästa Liveupplevelse
7) Bästa Power Metal
8) Bäst Just Nu

Kort sagt en udda lista. Jag hade mina poäng fördelade md 2 poäng på Kvinnlig Fägring, Bästa Trumspal samt Bästa/Mest Passande Produktion, samt 4 poäng på Bästa Extraknäck/Gästspel och fick således med två av mina val. Det får man kanske vara nöjd med. Däremot har jag flera som jag redan nu tycker blir svåra.
Ska fundera lite och återkomma med ett mer strukturerat inlägg om mina tankar.

Till dessfick man ju en öl i alla fall. Eller två. Inte billigt inne på Gröna Lund, så pass dyrt att de borde skämmas, faktiskt. Vi drak på O'leary's innan istället. Inte billigt där heller, men det är bättre med 60 pix för Brooklyn Lager på fat än 75 för Mariestad på flaska.  
 ...Inte orkade jag dra på efterfesten heller, trots ovanstående frestande affish.
Febersjuk minsting hemma (kul uppgift för min hustru ikväll, inte...) så jag drog direkt hem. Det är ju därför du kan läsa detta inlägg nu, fattar du ju.
...jo. 
Och Opeth spelade ju.
Jag har ett knippe bilder och en hel del tankar, men det får vänta. Orkar inte nu. Bilden ovan är från kvällen, och jag kan avslöja att vi ju fick lite "chugga-chugga" och growl. "The Drapery Falls", "Deliverance", "The Grand Conjuration bland annat, och jodå... han har kvar klippet i rösten, Åkerfeldt...

1 kommentar:

  1. Det var en riktigt trevlig kväll, kul att träffa alla inbitna powermetallare igen! Opeth var pricken över I:et!

    SvaraRadera