Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 9 november 2009

Back in Business!

Måndag, och bloggen är tillbaka till det normala efter att ha varit på resande fot i helgen.


Visst - du har fått en del inlägg ändå, men kanske inte svar på eventuella kommentarer.


Nu är det dock som vanligt igen!


Och - för att ge len liten bild av resan så kan jag både säga att det var snö och trevligt sällskap, samt bjuda på en liten bild. Kolla här bara:

Bilden är tagen på brorsans gård, och man kan säga att med omgivningar som den där så får man perspektiv på saker och ting. Till exempel det här med iTunes-strulet...

Det ser ut att ha ordnat sig med den saken - och det är två saker som är klart värda att lyfta fram. Det första är - tack The Woan, sällan har jag varit med om liknande engagemang en fredagkväll! Det andra är Andreas Joelsson från Igneous Human, som inte bara upptäckte att bloggen problem kanske startade i samband med ett besök på bandets MySpace, utan även kollade sidan och bemödade sig med att göra en kommentar. Det tycker bloggen var en mycket stilig detaj, och det är värt att påpeka: Jonas hittade inget fel på sidan, och jag har besökt sidan efteråt utan problem. Det är alltså helt osannolikt att det var det som strulade - låt det inte hindra er från att kolla in låtarna som ligger uppe! http://www.myspace.com/igneoushuman är adressen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar