Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 11 november 2009

Nytt i spelaren denna vecka

Den rubriken kan dessutom tolkas bokstavligen - den här veckan har det verkligen varit i stort sett bara nytt material i spelaren. Nya fräscha släpp från Slayer, Katatonia, KISS, Dark Tranquillity och The Gates of Slumber har dominerat fullständigt sen förra kollen.
I korthet kan man säga följande om detta...

  • Dark Tranquillity-liven med coola namnet "Where Death is Most Alive" visar med eftertryck att det kommer bli åka av på Close Up-båten!
  • Bloggen erhöll en bränd CD-kopia på KISS-plattan "Sonic Boom". Så stäm mig...
  • Katatonia kräver sina lyssningar för att komma in i. Som att skala en lök, nästan.
  • Slayer & Gates of Slumber kräver inte alls lika många lyssningar. Rakt på, med inte så mycket krusiduller. Räkna med recensioner ganska snabbt!

Det betyder t ex att Baroness har fått begränsat med speltid - och att recensionen av "Blue Record" faktiskt är klar. Den ligger laddad till imorgon vid 9-snåret, så har du möjlighet att slösurfa lite på arbetstid finner du avkopplande läsning här...

Nästa vecka kan jag nästan lova att det dyker upp alster från polska besten Behemoth på den här stående punkten. Koncert på Klubben på torsdag nästa vecka, och jag tänker ladda med både nya "Evangelion", milstolpen "Demigod" och liveplattan "At the Arena ov Aion". Sen är det bara att höja näven och yla: "Behold Bastard Son, I am the Evil One!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar