Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 16 november 2009

TÄVLING: Vinn Igneous Humans signerade debutskiva!


Vinn tröja & signerat ex av "Pyroclastic Storms" från heta Igneous Human!

I samarbete med bandet och Tractor Productions presenterar Metalbloggen stolt en tävling som ger dig möjlighet att ta del av det heta Falköpingsbandet. Ett signerat ex av debutplattan "Pyroclastic Storms" samt en snygg T-shirt står på spel, och allt du behöver göra är att besvara följande enkla fråga...
Igneous är latin, och betyder...

A) Osynlig
B) Av eld
C) Ignorant

Skicka svaret, ditt nick, namn, adress och tröjstorlek till chief-rebel-angel@hotmail.com så medverkar du i tävlingen!
Tycker du att frågan är för svår?
Vi har en ledtråd, som hämtad ut Arne Hegerfors privata skämtlager... Plattan kommer från heta Igneous Human. Glödheta, kan man säga!
Vill du dessutom läsa en intervju med bandet så kan du göra det hos bloggens samarbetspartner WeRock.se: http://www.werock.se/Artiklar/visaartikel.php?i=75 eller på bandets hemsida: http://www.igneoushuman.com/
Tävlingen är öppen till 30/11, och du får grejerna levererade direkt från bandet om du vinner!
Lycka till!

5 kommentarer:

 1. Kul tävling :) Känner mig lite diskvalificerad, eller jävig eller vad jag ska säga, för att delta i tävlingen, eftersom jag ägnat bandet så ohemult mycket uppmärksamhet på senare tid... Kan man dessutom tala om vad det latinska Igneous heter på Sanskrit och vad betydelsen är i det språket, och hur i herrans namn denna Indiska företeelse hamnat i europeiska språk... ja, då borde man få ett bonuspris tycker jag :)

  SvaraRadera
 2. Yeah Kim jag tror att det finns fler som ser fram emot betydelsen i sanskrit och är villig att bjuda på en gratis inspelningshelg i surroundworks studio .som ett bonuspris.
  Nyfiken ?

  SvaraRadera
 3. Clas Sjöstrand - är det den "Classe" som omnämns i Werock-intervjun, månne?

  SvaraRadera
 4. Helt säkert, Classe, är det många som grubblar och undrar... Och om inte hela etymologin och mytologin framkommer i Rebellängelns tävlingssvar så lovar jag att återkomma med en utläggning på bloggen :)

  SvaraRadera