Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 4 juni 2010

AC/DC - bilder från Stadion


Igår rockade ju AC/DC arslet av Stockholm Stadion - det hela var verkligen en ren konfettifest som den ganska härliga bilden ovan. Jävlart, vad det svängde!
Har aldrig sett gubbarna förr, och jag är mycket positiv överraskad. De gamla örhängena var förstås bäst, allsången i "Dirty Deeds Done Dirt Cheap" var mäktig, "Hells Bells", Highway To Hell"... ja, det var många höjdpunkter!
En underbar sommarkväll som avslutades med kanoner - det blir inte så mycker mer rock'n'roll än så. Tror dagens soundtrack kan få bli den här skivan. Saknade faktiskt "Riff Raff" lite!

Dagen innehåller läskigt mycket arbete, så mer uppdateringar om känslan kommer om det blir lämplig lucka, nu eller senare i helgen. Till dess - njut av den här packen med bilder!
EDIT: Vill man nu uppleva det här igen så har man chansen nu. Aftonbladet tävlar ut en exklusiv resa till London där man kan se bandet. Även om det inte blir på Stadion...

3 kommentarer:

  1. Ser ut som det var samma scenshow som dom hade på globen, är det någon som var på båda och kan bekräfta? Bättre ute såklart, eller?

    SvaraRadera
  2. Japp, Nicke sa att det var samma scenshow, och i stort set samma setlista - dvs lite för mycket nytt egentligen... :)

    SvaraRadera