Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 4 juni 2010

In Flames gör exklusiv klubbspelning i samband med Metal Town

Det kom ett mejl... sugen? Mer info här i såfall.
För min känns det väl som att piska hästen att dra in lite mer pengar, och att bandet behöver värma upp lite. Å andra sidan... just den där klubbspelningen kan ju verkligen bli hur bra som helst!

Metaltown presenterar:

SUPEREXKLUSIV KLUBBSPELNING MED IN FLAMES!

Som Sveriges absolut största metalband, och som festivalens i särklass mest önskade bokning, intar In Flames i sommar Metaltown. Som om inte det vore nog kan vi idag avslöja att bandet gör en i högsta grad exklusiv klubbspelning på Sticky Fingers i Göteborg den 17 juni, dagen innan Metaltown drar igång! Biljetterna släpps idag kl 10.00.

I vintras gjorde In Flames sina största headlinespelningar någonsin på svensk mark. Hela 19 000 personer såg bandet under tre fantastiska kvällar. Turnén såg ut att vara de sista de gjorde i Sverige på ett bra tag, men den enorma responsen gav tack och lov mersmak till ett par festivalspelningar.

Högt respekterade över hela världen som en av metalscenens främsta, med mer än två miljoner sålda skivor. In Flames har tveklöst haft ett par fantastiska år sedan guldskivebelönade albumet ”A Sense Of Purpose” släpptes.

För två år sedan avslutade bandet Metaltown på ett fullkomligt majestätiskt sätt inför ett överväldigande publikhav. En utsåld festival och en högexplosiv och spektakulär show i en klass som inte hade upplevts på Frihamnspiren tidigare. Vi är nu otroligt glada över att ha In Flames tillbaka på hemmaplan. För att fira riktigt ordentligt kommer bandet att göra en superexklusiv klubbspelning på Sticky Fingers dagen innan Metaltown drar igång. Detta är stort, riktigt stort!

Biljett till In Flames:
Biljetterna kostar 250 kr + serviceavgift och släpps idag kl 10.00 via Eventim.se. Max fyra biljetter per kund.

EDIT - Såg efter att jag lagt ut det här att det finns mycket snyggare på andra sidor. Kolla här, t ex, då Blasphemedia vet hur man gör med grafik. Jag är verkligen en komplett klåpare när det gäller sånt. Prutt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar