Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 8 juni 2010

Metaltown spikar de sista bokningarna


Metal Town spikar nu sin lineup i sommar, och sist in blir Soulfly, Sodom och Witchery (ja, och okända Eldrimner som tar sista Close Up-platsen).
Witchery hade jag gärna sett, jag tror kommande plattan "Witchkrieg" kan bli grymt bra, precis som förra "Don't Fear The Reaper". I övrigt konstaterar jag att det fortfarande inte känns superfräscht i år, Metal Town. Ska bli spännande att se om jag har fel!

2 kommentarer:

 1. Eldrimner är rättså stora inom undergroundscenen i göteborg så det är ju skoj att dom får visa upp sig lite på en festival.
  Men det känns fel att Dark Tranquillity får spela i det lilla close up tältet.
  Och ja en hel del idiotiska bokningar har dom allt gjort.
  Dom har i alla fall vett att låta ett metalband avsluta festivalen detta året :)

  SvaraRadera
 2. Tack för den infon Dennis, och välkommen till den här lilla bloggen. När det gäller DT så kan man ju faktiskt undra om det inte har nåt att göra med det faktum att de backade ur första CloseUpbåten (vi som var där fick istället ett klädföretag på scen, mina antifavoriter Sonic Syndicate..)?

  Eller inte.
  Oavsett så lär ju den spelningen bli helt knökfull, och kanske den bästa på hela festivalen. Jag minns fortfarande Bring Me The Horizons spelning där inne förra året... herrejävlar, vilket röj det blev där inne!

  Nå. Jag ska visst inte dit i år. Och ja, det påverkar mina dissningar, även om jag faktiskt tycker att bokningarna är lite tristare än exempelvis förra året... :)

  SvaraRadera