Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 8 juni 2010

Iron Maidens - "The Final Frontier"


Nu är det klart, datum för release av nya plattan "The Final Frontier".
Augusti är det som gäller, så sannolikt får vi chansen att höra lite nytt material på Sonisphere!
Är du sugen redan nu så kan du tanka hem en låt genast. "El Dorado" finns här!
Jag har förresten snott det mesta av det här inlägget helt skamlöst från Kim Bloggar. Där finns dock ännu mer info, så som låtlistan - så jag föreslår att du faktiskt hoppar dit genast...
Min reflektion är annars - var är Eddie? Fult jävla omslag för att vara Iron Maiden, och Eddie ser minst sagt konstig ut!

7 kommentarer:

 1. Håller med. Omslaget var ingen höjdare och var är Eddie?

  SvaraRadera
 2. Ser ju ut som en ful variant av Predator, eller hur?

  SvaraRadera
 3. Till Mange: nej nej nej ... det är ju totalt helrätt! Omslaget är inte alls fult. Det är briljant. Det andas 50-tal, serietidningar, undergång ... medlemmarna i Maiden växte upp under 60-talet, och det kan man ofta märka ... Maiden har alltid haft det där ... jag fattar inte riktigt. Om man ogillar DETTA omslag, vad tycker man om de andra? Var Eddie snyggare på FOTD, DOD, BNW? Kom ig en nu ...

  Men om vi struntar i det, så kan vi vara överens om att denna skiva verkar bli en milstolpe ... Maiden är ett helt unikt metalband ... bland sina generationskamrater framstår det som mirakulöst intakt och vitalt ... tiden har gett Maiden rätt. De sitter på en av metalvärldens solidaste musikkataloger ... inte en S:t Anger eller Jugulator i sikte.

  Rupert Blunt

  SvaraRadera
 4. ... kan ni inte se Eddie?
  are you stupid? he's the fucking alien!

  SvaraRadera
 5. Anonym -> Jo, det är klart vi ser att Aliendjuret ska vara Eddie.
  Att Eddie nu däremot ser ut att vara resultatet av en kärleksstund mellan Rovdjuret och en sköldpadda är det tråkiga.

  Med tanke på hur många ggr Eddie har dominerat och sett cool ut som fan så är det trist att avsluta (?) en sån svit med ett självporträtt där han blivit påspänd av just Rövdjuret.
  Tycker jag då.

  Välkommen till Metalbloggen förövrigt, både du som är helt anonym & Rupert Blunt. Hoppas ni hittar nåt ni gillar! :)

  SvaraRadera
 6. Den stora frågan är egentligen varför vi ska fortsätta att sponsra Iron Maiden Incorprated? Jag kan tänka mig 666 alternativ som är bättre och mer givande. Iron Maiden är ett billigt hopkok av historia, myter, religion, varför utförska det i denna urvattnade form när det går att gå direkt till källorna, inte minst i form av Bibeln.

  Att ett kommersiellt tokprojket som pågått i 30 år skapar anhängare som huvudlöst följer dem och kastar pengarna och livet i sjön säger allt om den förvirring som råder. Lämna skeppet, det är hög tid, det finns så mycket annat som förtjänar vår uppmärksamhet. För att citera en känd amerikansk författare: The Cardinal Sin of Art, Sentimentality.

  Iron Maiden, någon?

  SvaraRadera
 7. ...för att de är bra?
  Ett band som inte har kvalitet skapar inte ett kommersiellt tokprojekt som håller i 30 år.

  Bandet håller fortfarande yppersta världsklass live, även om det förstås finns hungrigare och intressantare akter på skiva.
  Jag tar dock gärna både och.

  Men det är ju jag det... :)

  SvaraRadera