Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 2 juni 2010

I Backspegeln: Mustasch "S/t"


Mustasch självbetitlade album från 2009 är förstås ett försök att etablera bandets nya lineup, och att göra en form av nystart. Samtidigt var bandet ute efter att följa upp succén "Latest Version Of The Truth" som innehöll brottarhiten "Double Nature". Ingen lätt uppgift, förstås, och när jag läser den gamla recensionen så inser jag att.. fan, den här plattan har jag knappt lyssnat på under det senaste halvåret! Det är förstås inget vidare betyg.
Åtgärda, tänker jag till mig själv, och gör så.
Och visst, det svänger rätt okej, och jag gillar Ralphs sång. Det känns helt enkelt rätt tryggt, snyggt och jämnt.
Men lik förbannat har jag ju inte lyssnat på den här plattan.
Och lik förbannat saknar jag ju fortfarande den där dunderhiten, som jag konstaterade i recensionen. Och lik förbannat så plockar jag ju fram "Latest Version Of The Truth" (eller ännu tidigare plattor) när jag är sugen på Mustasch...
Betygsmässigt vete fasen alltså. Det är ju bra, men jag lyssnar visst inte på det. Bevisligen.
Tror ändå att jag står kvar på betygstrean. Även om den är svag, så svag.
Jag har ju trots allt förlikat mig med omslaget. Det är fortfarande inte snyggt, men nu kan jag ju leva med det...

3 kommentarer:

 1. Den där skivan vann jag på Tv4 nyhetsmorgon.
  Man skulle komma med en bra motivering varför man skulle få skivan. Min motivering löd "för att jag ska sälja den och köpa öl för pengarna".
  Trist bara att skiten inte var signerad som de påstod att de utlottade exemplaren skulle vara.

  SvaraRadera
 2. Hehehe... egentligen kan man ju fundera - var det inte fler bidrag? Rent krasst så kan man ju annars tycka att en sådan utlottning med motivering borde ha gynnat folk som faktiskt vill ha skivan?
  Nå. Var ölen god? :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker nog att detta är deras bästa platta... Och låten Damn its dark är den bästa de har gjort.. När jag lyssnar på denna, vilket är rätt ofta så lyssnar jag alltid på den låten två ggr... 2:01 in låten och nån minut framåt är så jäkla bra!!

  SvaraRadera