Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 23 juni 2010

Tävlingen avgjord - Danzigskallen vinner......ingen annan än David Jannati!

GRATTIS!

Totalt kom det in 11 bidrag, så tävlingen passade sig mycket väl att lotta genom tärningar. Slumpvis utplacering av bidragen som nummer 2-12, sen en snabb snärtig handledsknyck med de benvita domarna... och... upp kommer... SNAKE EYES! Jaha, det är säkert ovanligt, men skit i det. Vinner gör alltså David med sitt bidrag "How The Gods Kill".
David Jannati... hm... är det samme person som skriver i Close Up ibland, månne?
Jaja, skit samma. Dit går vinsten i alla fall.
Tävlingen gjordes ju i samarbete med bloggen 666 Skulls, ni har väl inte missat den?

Några reflektioner:

 • Påfallande många av er gillar"13", håller den som bästa låt. Intressant, och lite oväntat tycker jag.
 • Ingen hade facit. Danzigs bästa låt är "Tired Of Being Alive", men det visste ni nog innerst inne om ni tänker efter. :)

Till sist en helt vrickad sak. Jag har drömt så j***a sjuka saker nu på morgonkvisten. Bland annat att Lord K började skicka mig idolkort av sina katter. Vafan? Vad är det för nåt? Klättra ur mitt huvud, snubbe!!!

4 kommentarer:

 1. Attans att man inte vann men det var skoj ändå att delta så klart, och att det vart snake eyes var ju extra "hårdrock" ;)

  SvaraRadera
 2. David Jannati23 juni 2010 16:38

  Att vinna på snake eyes känns onekligen väldigt kompetent, samt metal.

  Robert, du är den omtalade "mannen" som det så ofta snackas om i amerikanska filmer. Pierre, du är en utsökt delikatess till människa som förtjänar att gnidas in i den lyxigaste av marinader.

  Grimgoth, du är en bra förlorare och den dagen vi möts svär jag att du ska få chansen att ta på tavlan och för ett flyktigt ögonblick kunna låtsas att den är din. Sedan kommer jag dock att rycka den ur händerna på dig med ett rått skratt och springa mot solnedgången.

  Mosh!

  SvaraRadera
 3. Haha. David. Jag betackar mig marinaden. Har hört att sånt kliar nåt förskräckligt nämligen.

  SvaraRadera
 4. Grimgoth - ja, visst är det metal med Snake Eyes. Är faktiskt nästan lite gramse att inte jag tänkte på det... :)

  David -> Tackar. Känns bra att vara den beryktade "mannen"! Dessutom slipper man tydligen att marineras. Bara bra saker alltså!

  SvaraRadera