Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 14 juni 2011

Testamentpepp!

Man kan kanske bli less på artiklar som har Sweden Rock som vinjett. Detta är lite samma sak, fast inte alls. Det rör sig nämligen om den kommande Sweden Rock Cruise, och det finns ett enkelt sätt att uttrycka mina känslor för vad som komma skall.

PEPP!

Testament ska helt enkelt åka samma jolle som jag, och dessutom ha den goda smaken att uppträda! Även Helix är namngivna. Det höjer inte min puls speciellt, men det tillkommer ytterlgare 4 band. Får man önska (och hålla sig lite inom rimlighetens gränser, jag fattar ju att typ Metallica inte kommer att spela på den båten) så skulle jag gärna se är exempelvis Black Stone Cherry, The Sword, Voodoo Circle, Tiamat, Marduk, The Devil's Blood, Crystal Caravan och Jorn Lande.
Akter jag däremot blir direkt förbannad om de bokas (igen) är Sonic Jävla Syndicate eller Bullet.

Nåväl, det finns väl bara en sak att göra.
Ladda med Testament och fortsätta peppandet. Trots deras digra katalog så rekommenderar jag den här just nu, eftersom det är en riktig "inga-krusiduller-låt-oss-dominera-live"-känsla på den som är svårslagen.
Artiklar om "Live In London" finns både på Werock i form av Månadens DVD, samt på denna blogg i form av en Liveskiva du måste ha i din skivhylla.
Spotify verkar inte ha fattat grejen dock, så vill du ladda där kanske "The Gathering" kan vara något?

2 kommentarer:

  1. Sonic Jävla Syndiate! Ha, jävla pajasband. Hur fan kan de ens stå på samma farvatten som Testament?

    SvaraRadera
  2. Jag skulle grymt gärna se Tarot-vore välcoolt med första spelningen på svensk mark (nåja vatten)

    SvaraRadera