Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 8 juni 2011

Charmoffensiv från media

Riksmedia går på charmoffensiv, såhär i dagarna när festivalsommaren drar igång.
Aftonbladet lanserar sitt magasin idag, med dels ett test med frågor samt en exklusiv intervju med Ozzy Osbourne. Stort och brett basunerar man att man minsann är bäst på hårdrock bland de stora medierna - och det kanske är sant. Att de däremot är betydligt sämre än många andra lite mindre medier är förstås en annan sak.

TV4 körde förresten en egen liten rock'n'roll-övning idag. Blindside besökte Nyhetsmorgon, och framförde låtar från nya plattan "With Shivering Hearts We Wait". Du hittar "Our Love Saves Us" och "Withering" på länkarna i respektive låttitel.
Gillar du mer okomplicerad rock så kanske du gillar Bullet. Då har du, om jag inte minns helt galet, chansen att se frontmannen Hell Hoofer i "Du är vad du äter" på torsdag.
Han ska tillsammans med Anna Skipper - Sveriges mest icketajta kostrådsexpert - försöka få ordning på maten. Och drickandet, kan man tänka... kan du inte hålla dig innan dess så läser du istället Metalbloggens recension av senaste given "Highway Pirates".

Nå, det är helt enkelt kul att vara rocker i Sverige nu. Överallt syns och hörs hårdrocken, och det är nog ingen tillfällighet. I en värld där sann trofasthet och lojalitet är alt mer sällsynt så framstår förstås hårdrockarnas kärlek till sina idoler och sin livsstil som både lockande och lukrativ för media.Själv ska jag plocka upp papperskopian av Aftonbladets bilaga, lägga den bredvid senaste Close-Up Magazine och sätta i mig hela klabbet med en gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar