Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 8 maj 2013

...vilken dag!

Idag är det onsdag, lillelördag och liksom fredag på en och samma gång (ja, eftersom man är ledig imorgon, i alla fall om man arbetar som kontorsråtta).
Fantastiskt.
Och för att fira dagen vill jag lyfta fram en blogg som, om vi ska vara ärliga, sopar mattan med oss andra. Det är en blogg som har "En studie i total poänglöshet" som sin underrubrik, och som klarar att blanda skarpsynthet med humor på ett sånt sätt att man häpnar, skrattar och förfasas om vartannat.
Ja, vi pratar om Hatpastorns Likpredikan.
Fantastisk sida, och dessutom lämnar många av läsarna väldigt insatta kommentarer och länkar som bjuder på en eller annan godbit. Som bandfotot ovan. Det är tyska Lost, och givetvis hamnar hela inlägget om det där med corpse paint eller inte corpse paint, och att man egentligen inte kan göra något halvdant. 
Om man inte är från Tyskland och heter Lost, uppenbarligen.
Herreminskapare...
Nå.
Det är en blogg jag absolut skulle vilja ha i Blogg I Fokus, men jag kan liksom inte få tummen ur röven och kontakta Hatpastorn himself, eller skriva ihop ett knippe frågor. 
Vi får se. Sen är det ju nästa fråga.
Svarar han?
Det vet man inte.
Förresten, det kanske är därför jag drar mig, jag kanske är rädd att få nej?
The mind works in mysterious ways...

Istället nöjer jag mig med att sno saker helt ogenerat.
Speciellt bandfoton. Eller, som han kallar det, bandfotokatastrofer.
Varsågod. Ett galleri av stjärnskott...


Från toppen: 
 • Obor Setan från Indonesien. Ja, vad ska man säga. Kolla noggrannt på bilden...!
 • Carpathian Funeral, gånger 2. Först som "vanligt", sen med... ja... digitalt pålägda liksminkningar?!?
 • Graveland, med Rob Darken, leker... ja, vaddå?
Ja, du fattar.
Det är bara att kvista över dit och börja gräva. Du kommer inte att ångra dig!

Själv ska jag fundera över diverse saker idag. Som dessa:
 • Är hela kommande plattan med Immolation lika bra som provsmakningen "Kingdom Of Conspiracy" som medföljde pinfärska Close-Up Magazine? Antagligen, men det vore ju helt klart en fantastisk uppföljare till "Majesty And Decay"...
 • Undrar vad Opeth pysslar med nu, och hur de ska följa upp förra given "Heritage"?
 • Kan Slayer vara det mest slitna bandet i världen? Förutom det uppenbara (R.I.P Jeff, återigen - tack!) så är väl ingen i bandet i speciellt bra form? Är det inte fel på nackar så man inte kan headbanga och annat som felar på dem i stort sett allihop? Åldern verkar ta ut sin rätt, trots att de egentligen inte är så gamla. Om ni förstår min tanke.
 • Det är snart bara två veckor kvar till Metallsvenskan. Jag ska som sagt dit. Det ska uppenbarligen en del av er också. Kul. På bloggen blir det säkert en del bilder i efterhand, men annars ska jag mest vara så ledig jag kan. Och kanske träffa en del av er som ska dit, det vore kul. Facebook? "Gilla" Metalbloggen så kanske vi kan sammanstråla!
 • Recension av Ghost "Infestissuman". Ska försöka plita ihop den till imorgon, eller kanske lördag, och det blir lite av en utmaning. En rätt kul sån!
Ska vi säga så då, så långt?
Glad onsdag/fredag/lillelördag!  

5 kommentarer:

 1. Tyvärr så är det VAB-onsdag för mig med det är ganska ok ändå. Hatpastorn är alltid kul läsning och det ser ut som om att Rob Darken leker medeltids Star Wars och slåss mot en Wampa. Nya Immolation kommer att smiska allt, det är jag heelt säker på.

  SvaraRadera
 2. Själv ser jag fram emot ghost plattan
  Och även Record madness hoppas det kommer upp snart

  SvaraRadera
 3. Har tappat räkningen på hur många gånger jag trillat ur soffan av skratt när jag läst Pastorns predikan, fullkomlig världsklass alltid!

  SvaraRadera
 4. Väntar med spänning på vad du kommer att skriva om "Infestissumam" då jag tycker att den är det mest spännande och originella som jag har hört på mycket länge. Helt suverän är den helt enkelt :-)

  SvaraRadera
 5. Anders & Anonym -> Ok. GHOST-recensionen kommer upp nu på morgonen/förmiddagen. Record Madness antagligen i nästa vecka...

  SvaraRadera