Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 23 maj 2013

Musiksäsongen på Gröna Lund!

Snart är semestern här, och som lämpligt kan man kanske kolla lite på vad Gröna Lund bjuder på den kommande sommaren. Nöjesfältet har ju, de senaste åren, etablerat en önskat om att flirta med hårdrockspubliken så pass att vi sett såväl Machine Head som Opeth på scenen, och det verkar fortsätta detta år.
Ovan har du en sammanfattning, och det intressantaste hittar man nästan om man verkligen finstuderar alla namn som gömmer sig. jag tänkte därför inte undra mer över varför Sabaton står med större stil än Whitesnake (skandal!), eller att Tenacious D verkar vara det största namnet av alla (??) som står överst, utan gräver istället fram följande datum för dig att hålla reda på!

23/5 (idag, alltså!) - Sabaton
28/5 - Khoma
30/5 - Graveyard

5/6 - Whitesnake

25/7 - Bad Religion
7/8 - Slayer

Ganska bra va?
Dessutom finns ett flertal olika akter som väl ligger i gränslandet (3 Doors Down? Bourbon Boys? Johnossi?) för vad du kanske vill se, så du kan ju alltid surfa in på deras hemsida för att få koll på hela listan. 220 pix för gröna kortet.
Det är inte mycket för det utbud som ges, tycker jag.
Bara att införskaffa om du bor i riktnummerområdet!

4 kommentarer:

 1. Bra grejer!
  Kommer tyvärr inte hinna med Sabaton idag (men gör inte så mycket då jag sett dom 3 gånger innan). Men Tenacious D ska det försöka bli! :D Kanske konstigt att de anses "störst", men tycker ändå de är roliga.

  Cheerz!!

  SvaraRadera
 2. Gröna kortet är riktigt bra, som vanligt. Tyvärr är jag bortrest som det ser ut när Whitesnake spelar.... Djäklar! :-)

  Annars är det enda trista att man inte med säkerhet kommer in om det är en populär akt, fint väder och man kommer lite sent. :-) Så det gäller att hänga på låset, eftersom man även konkurrerar om plats med vanliga tivolibesökare.

  SvaraRadera
 3. Finns en del go bitar där att kanske kolla in.

  SvaraRadera
 4. Massor av roliga akter, dock komma jag missa det mesta som är där i år pga andra åtaganden, men sånt är livet :)

  SvaraRadera