Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 4 november 2011

Veckans Tips: Stench "In Putrescence"

Längtar du efter äkta, slemmigt ruttnad dödsmetall som svärtats av ondskan krafter till att även lukta lite black metal?
Skulle du vilja upptäcka en sån där pärla till skiva som fäster sig direkt och inte vill släppa taget?
Då ska du fortsätta läsa nu, för Veckans Tips bjuder på precis just det. Svenska Stench har nämligen med debutskivan "In Putrescence" lyckats pricka rakt på bullseye när det gäller dessa saker, och för egen del så har det här blivit en sån där skiva som jag återvänder till med jämna mellanrum och njuter i fulla drag varenda gång.
Det har blivit musik som under det året som gått sen skivan släpptes (och recenserades här på bloggen) har fungerat som avslappning. När eder Rebellängel varit ute efter musik som inte krävt mer än att man drar på sig lurarna i sängen, trycker "play" och slappnar av i mörkret.
Låter sig omsvepas av likstanken och ljudet av kannibalism.
Sjunker in i låtar som "Breath Of The Rottenness", "Ghosts" (fantastisk låt, vilken känsla den förmedlar...), "Drenched In The Light" och "the Ones Who Rot".
När man inte behöver fokusera så vansinnigt mycket för att hänga med i alla vinklingar och vrår, utan kan slappna av och låta reptilhjärnan sköta butiken.

Kolla själv.
Spotify funkar fint denna gång, och jag gissar att om du tilltalas av alla konstiga beskrivningar ovan så kommer du att hitta en ny, maskäten och ruttnande vän i Stench!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar