Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 6 november 2011

I afton - Gorgoroth!

I fredags var det svensk svartmässa med Watain i Stockholm - ikväll får du chansen att ta del av den norska varianten när Gorgoroth kommer till stan (och ja, jag är fortfarande i fel land... snacka om att boka resa "fel" helg!) och ska härja lite.
Personligen har jag faktiskt aldrig sett Gorgoroth, så det svider lite extra. Jag gillar bandet, i båda versionerna så att säga, och som pepp för er som ska dit (och läsning för er som inte ska dit) så kommer en hel del att sätta tänderna i detta inlägg!


Först ut - du vet väl att bandets skandalomsusade DVD "Black Mass Krakow" varit Månadens DVD på Werock? Den artikeln hittar du här, och vill du inte läsa det så rekommenderas istället den Tvekamp som publicerades förra julafton, den mellan bandets två senaste skivor.


Du hittar också länkar till när dessa skivor var Veckans Tips respektive recenserades om du klickar på bilderna nedan.Och, som om inte det räckte... så ska du faktiskt få en intressant intervju med Infernus också.

Den är riktigt lång, och har publicerats på siten rocknballs, på både franska och engelska, och för den som är intresserad av Infernus version av varför bandet splittrats så är det väsentlig läsning.

Så kan du peppa dig inför kvällen - eller sörja för att du inte ska dit.

Som jag...


Mycket nöje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar