Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 1 november 2011

Werock 5 år - recensioner med Astral Doors...

...med mera. Det är alltså november nu, och det kommer Werock att fira hela månaden. Först ut är dels en omröstning om vilket av musikåren som varit bäst under sitens levnadstid, samt ett helt knippe recensioner. Senare idag kommer också den första tävlingen av helt galet många (jo, jag har sett lite av priserna och det är VÄRT att hänga på siten för att vinna...), men morgonens läsning är räddad.
Kollegorna har satt tänderna i akter som Devin Tonwsend Project, Siena Root, Apostacy och Librah bland annat, medan undertecknad har ägnat sig åt följande alster:Svenska akterna Chillihounds samt Astral Doors har fått sina fiskar varma i varsin recension, båda med relativt goda resultat. Just Astral Doors har ju medverkat på den här bloggen ett par gånger, och att jag har lite av en sweet spot för bandets klassiska hårdrock är ju inte direkt okänt. Förra given "Testament Of Rock" har både recenserats och medverkat i 3 Röster, och att jag har en favorit i skivan "Evil Is Forever" är i bekantskapskretsen inte heller någon hemlighet.

Hur nya "Jerusalem" står sig i konkurrensen bland de egna plattorna - det är trots allt bandets sjätte fullängdare - får du kolla själv. Recensionen fanns alltså här.


För övrigt.... 5 år. Inte så lång tid, kanske du tänker, men häng med under november så ska du se att det hunnit hända en hel del ändå!

1 kommentar:

  1. Spännande att se hur Astral Doors platta är. Lite synd att deras Europa Turné med The Quill och Riotgod har blivit förskjuten. Men det kanske betyder att dom spelar lite på hemmaplan i stället... :-)

    SvaraRadera