Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 3 november 2011

Pepp! Machine Head och Bring Me The Horizon i stan!

Ikväll är det dags för ett riktigt fläskigt paket att träffa huvfudstaden med full kraft - och undertecknad har plåt!
Darkest Hour, DevilDriver, Bring Me The Horizon och Machine Head!
Pepp som fanken, speciellt som jag räknar med bra leverans av de sistnämnda tre (Darkest Hour har jag faktiskt aldrig hört, och vi får se om man hinner dit i tid för att ändra på det... )
Nåväl, vi ska väl peppa, eller hur?
Först ut - bilder.
DevilDriver var här tillsammans med bland annat Behemoth och Scar Symmetry för något drygt år sedan, och de bilderna hittar du här. Bring Me The Horizon var också här förra vintern, med Architects och Devil Wears Prada - och de bilderna finns här!
TYvärr finns (ännu) inga bra bilder på Machine Head, men där kommer det att ändras. Personligen ska jag så småningom försöka knåpa ihop en text från kvällen för Werocks räkning, och ladda på med lite extra bilder på bloggen.
Det där så småningom kommer sig dock av att det är dags för minisemester imorgon bitti. Tyskland.
Mer om det imorgon dock, nu fortsätter vi peppen.
Och det gör vi genom läsning!

Machine Head har förekommit en hel del på bloggen under dess korta livstid. Dels har skivan "Hellalive" varit med som en av de där essentiella skivorna du behöver i din livesamling, och dels har givetvis den senaste given "Unto The Locust" hamnat i recensentfokuset.
Du hittar dessa texter genom att klicka på omslagens bilder nedan!


Även Bring Me The Horizon har hunnit figurera relativt mycket, och i det fallet har bandet hunnit med att vara "Veckans Tips" samt att recenseras. Även här hittar du texterna genom att klicka på omslagen av skivorna.
Så, sugen på lite musik nu då? Bra. Som sista del av peppen kör vi lite videos, helt enkelt. Här har du färska "Locust" med Machine Head samt "It Never Ends" med Bring Me THe Horizon. Ville även klippa in den geniala videon till DevilDrivers kanske bästa låt "Clouds Over California", men den inbäddningskoden var inaktiverad och jag orkar fan inte leta efter en version där det funkar... du får den på länk istället, om du är nyfiken!
Ses vi där då?
Bra. PEPP!

2 kommentarer:

 1. Fan vad Locust är bra, och fan vad videon är lökig.

  Ses ikväll!

  SvaraRadera
 2. Jajamen.
  Have The paket kommit fram förresten?
  Hade du gissat rätt på innehållet?

  SvaraRadera