Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 17 november 2011

Dags igen. Ångest!Det är den där tiden på året nu.

Den som kommer varje år.

Som börjar med ett enkelt litet mejl från Martin.

Tjena!

Ångesten och glädjen närmar sig folk! Vi ska ju ha årsbästalistor även i år - kan det vara så att 2011 har varit aningens bättre än 2010? Ja, det har i vart fall inte varit sämre tycker jag. Därför känns det viktigt att vi ger oss tid till att fundera, ändra, fundera lite till och till slut sätta LOCK UPs "Necropolis Transparent" på minst plats nummer 3 ;-)

Det är nu 6 veckor till julafton, och som tidigare år är det den 24 december som är deadline för att lägga upp sin personliga årsbästalista för 2011. Tidpunkten är kl. 24.00

Martin


Fan.

I år känns det nämligen extra lurigt. Kollar man bara början av alfabetet så kommer man till bokstaven "A" innan man får räkna upp Amon Amarth, Amorphis, Arch Enemy, Astral Doors och August Burns Red som riktiga kandidater till den där listan. Hur fan ska det här sluta innan alla riktigt bra skivor är sammansatta i en rålista???

Ångest. Fast, i ärlighetens namn, på ett ganska bra sätt.

Det är ju kul samtidigt...


Du minns väl förra årets lista?


Snart är det alltså dags att se hur 2011 står sig!

4 kommentarer:

 1. Hahaha - du, jag tänkte att jag skickar ut mejlet två veckor tidigare än brukligt så att du skulle få tid att krisa lite innan hjärnan din sätter igång att arbeta ;-)

  SvaraRadera
 2. bara du tar med burzum-fallen så är ja nöjd:)

  SvaraRadera
 3. Finns det några bra skivor utöver In Solitude som har släppts i år? Noias skiva har ju inte släppts riktigt ännu men det sägs att den är på från tryckeriet.

  SvaraRadera
 4. Jarno -> Visst har det det. Jag har också med In Solitude bland potentaterna, men frågan är om jag inte håller Portrait högre. Om vi nu ska prata jävulsinfluerad 80-talsluktande hårdrock.

  SvaraRadera