Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 8 februari 2013

Tjock fredagsläsning: SRM#100, Låtsnacket, Record Madness....

Fredag, och jag är het som fasen. Dominerar på jobbet, så varför inte bjuda på tjockt med fredagsläsning på webben också?
Precis.
på diverse siter hamnar vi då, men i alla fall - och vi börjar, som vanligt, på Werock.
Jag och Stones levererar nämligen där ett samarbete från Sweden Rock Magazine #100, firandet på Debaser med Entombed och Candlemass på scen.
Han har tagit bilderna, jag har plitat ner texten... och det blev väl rätt bra resultat?
Du hittar det här
Werock har även publicerat vinnarintervjun & möjlighet att ta hem en signerad platta från To Dust, det bans som gick segrande ur striden om Bästa Svenska Debut 2012.
Hittar du om du klickar på bilden nedan.
 
Annars är det just Stones som är roligast - han har nämligen kontrat på den här serien.
Record Madness.
Han levererade finfina bilder och en fullskalig Led Zeppelin-kavalkad i sitt inlägg som behandlar bokstaven L. Jag startade ju med bokstaven A, men har nu fått tillbaka utmaningen med bokstaven R som jag håller på att fundera på. Kanske kanske kommer det en sådan sak till veckan, vi får se hur mycket tid det blir över i helgen...
Det är annars en rolig grej, det där med de bloggöverskridande grejerna, och Record Madness är faktiskt inte det enda jag filifjonkar med i det diket.
Jarno på A Fair Judgement har bjudit in mig i något han kallar Låtsnacket, och nu publiceras omgång 2.

Otroligt kul koncept.
Jarno lindar in låtarna så att man inte har en enda möjlighet att se vad det är, sen får man ett par veckor på sig att lyssna och skriva, samt ge tumme upp eller tumme ner.
Jag var med även på första omgången, och det var lika roligt då.
Kul fredagsläsning.
Bara att kolla in och skratta över de vansinnigt felaktiga gissningar undertecknad ställt till med!

1 kommentar:

  1. Trevlig läsning, det tackar vi för. Tycker förresten att låtsnack borde förekomma mer i samhället rent allmänt. Älskade alla fanzines som körde låtsnack förr i tiden.

    SvaraRadera