Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 6 september 2011

Blandgodis - Vallenfyre, Green Day, Badmouth...

Jaha, en del är tydligen musikaliska genier.
Att Greg Mackintosh från Paradise Lost är grym i det bandet visste vi, men att hans nya sidoprojekt Vallenfyre skulle vara så otroligt lovande - det var kanske lite oväntat.
Old school döds, med herr Mackintosh som growlar skitbra vid micken.
Vallenfyre.
Kolla in länken, provlyssna lite och inse att detta måste kollas upp.
Genast!

Annat som måste kollas är förstås den kommande releasen av The Devil's Blood. Demonia rapporterar att den släpps i slutet av året, och det innebär ju att man har årets julklapp till släkt och vänner klar. Förra given var som bekant genial, och jag förväntar mig en fortsättning!
Lyssna på låten "The Thousandfold Epicentre" här!

Se fram emot saker kan man dessutom göra. Per messade igår om att Watain spelar på Münchenbryggeriet den 4/11, och dessutom kommer Saxon dit i början av december. Kul att den arenan kommer tillbaka som spelställe så starkt - jag har härliga minnen därifrån. Vet inte om jag kommer att gå på Watain ännu, det ser ut som om jag åker till Tyskland en sväng den dagen - och dessutom spelar ju Machine Head dagen innan.
Späckat, minsann.
Kolla in bilderna från Watains senaste spelning här i stan dock, och inse att om du kan gå... så ska du göra det!

Några som förresten borde kolla upp saker är de amerikanska flygbolagen. Tror inte det gav så bra reklam att kasta av Green Days frontman Billy Joe Armstrong för att han hadebrallorna för långt ner, eller vad tror ni?
Ska nog spela den här skivan idag, bara för att!För övrigt har Arla bestämt att stryka den recepttävling som jag yrande om tidigare på bloggen. Siten 225Grader skulle köra den, och undertecknad var peppad för ett bidrag med rocktema, men nu blir det inget med det. Denna gång. Och jag som hade öppnat finvinet!
Satyriconvinet har ju världens snyggaste etikett, men hur smakar det, undrar du då?

Det får du svar på till helgen, helt enkelt. På den här bloggen.

Till dess får du läsa om det andra vinet herr Satyr producerat.
Innan dess så är det ju torsdag. Då återkommer en gammal favorit på bloggen - Torsdagstraven.

Då får du chansen att vinna en blandad trave skivor om du klarar att vara först att svara på frågan. Svar sker som vanligt i kommentarsfältet på bloggen, men har du nu inte "lajkat" Metalbloggen på Fejsbook än så kanske det är läge att göra det. Så du inte missar chansen.


Eller bara sitta och trycka F5 heeeeeeela tiden, det funkar ju det med.Badmouth jobbar hårt.

Stenhårt.

Här har du sprillans nya videon "Blue Ribbon Days", för även om jag nu inte var helt stormförtjust i skivan "Heavy Metal Parking Lot" så verkar boysen vara sjyssta snubbar, och med det modet och den arbetsmoralen förtjänar de att spridas.
Till sist - idag är det upptakt till Elitserien i ishockey.
Tränarsnack, tippningar och annat.
Jag förstår att ni undrar över undertecknads tips för kommande säsong, och det kommer. Nästa vecka, på tisdag är det nedsläpp - och då får du också facit.

Det var väl alles för denna gång. Imorgon kommer en "Mest i Spelaren - Special Edition".
Rätt bra inlägg totalt sett om jag får säga det själv.
4 av 5, kanske.
Hepp!

2 kommentarer:

  1. Badmouth var trevliga som fan när jag snackade med dem efter en spelning, och HMPL är en bra platta! Jag tänkte posta den här videon på min blogg, men sen insåg jag att videon i sig är riktigt kass. Synd när det absolut inte är något fel på låten...

    SvaraRadera
  2. StarStar -> Det verkar uppenbarligen som om Badmouth är ett kanongäng.
    Sen är ju smaken som baken avseende musik, det är ju charmen.

    Välkommen förresten. Snygg blogg har du!

    SvaraRadera