Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 21 september 2011

Galen - galnare - konserthösten 2011

Den här hösten är verkligen helt vansinnig när det gäller livespelningar.
Helt vansinnig!
Jag roade mig med at plocka ett enkelt axplock av annonser ur senaste Sweden Rock Magazine och Close-Up Magazine bara för at visa hur galet det är.
Och då är detta bara en tekopp ur den flod av bra spelningar som finns!

November börjar med en fullständigt galen helg. Bor du i Stockholm kan du onsdagen se Hardcore Superstar, torsdagen Machine Head och Bring Me The Horizon, fredagen Watain och söndagen Gorgoroth.
Eh?
Jag ber om Burträsk?
Överlever man en sån sak, rent intrycksmässigt?


Eller vad sägs om detta dubbelpaket?



Close-Up Made Us Do It laddar på med Entombed och The Haunted. Sämre double-bill kan man ju leverera. Milt uttryckt...





Snyggaste postern? Kanske. Saxon kommer hit, och det vet man ju att det kommer vara en bra spelning. Biff och boysen levererar live, så är det bara. Dessutom på Münchenbryggeriet!




Förutom dessa så finns hur många spelningar som helst att välja på, från de stora akterna till de små. Mindre känt kanske är att Wolves In The Throne Room kommer hit till Stockholm. Den 11/11, på Fylkingen.


Det är bara att ta för sig av den helt groteskt överladdade konsertbuffé som hösten 2011 bjuder!

4 kommentarer:

 1. Håller med. Sjukt bra konserthöst. Så pass bra att jag i min ambivalens bland alla spelningar som krockar, inte kunde välja konsert i måndags och stannade hemma.

  SvaraRadera
 2. Bjöd mig själv på födelsedagspresent redan igår och inköpte biljetter till Motörhead för mig och dottern (har inte gett upp hoppet ännu).

  Det är praktiskt att dom envisas med att spela runt min födelsedag. Har blivit stående present i flera år... Dock första gången med dottern, hoppas att hon skall få lite distans till all pop hon konsumerar. :-)

  SvaraRadera
 3. Tom S -> Ah, The agony of choice!

  Spader Ess -> Det är rätt. Keep fighting for Distortion. Och du har ju rätt, Motorskallarna är ju alltid här ungefär samma tid varje år. Märkligt?

  SvaraRadera
 4. Jupp, like clockwork. Antar att det är min födelsedag dom försöker förgylla lite helt enkelt.. :-)

  SvaraRadera