Metalbloggens samarbetspartner:

lördag 27 februari 2010

Deathstars på Close Up-båten


Kvällens sista akt är också huvudnumret. Deathstars drar fullt hus, och publikgensvaret på de estetiskt medvetna Stockholmsbandet. Gänget är laddat, och deras musik passar verkligen bra på en kryssning som denna. Laddat, allsångsvänligt, svängigt.

Tyvärr fortsätter de tekniska problemen, och efter inledande "Chertograd" (tror jag väl att det var?) så får vi ett rätt långt avbrott då den förb**ade glappkontakten fortsätter spöka. Trist, och bandet gör sitt bästa för att hålla igång den puls man byggt upp under det ofrivilliga uppehållet, men det är förstås lättare sagt än gjort.

När man sedan är igång igen så kör man på bra, och materialet från Veckans Tips "Termination Bliss" är verkligen helt magiskt. Nya "Night Electric Night" är i mina öron inte lika bra, men visst fungerar även detta material ganska bra i sådana här sammanhang!

Totalt sett gör bandet en ganska bra spelning, och det märks att de har en hel del spelningar under bältet - de vet exakt hur de vill se ut och låta, och de lyckas bra med detta. Fortsätter gänget på sin väldigt egna bana så kommer de bara att fortsätta växa, det är något som tår helt klart!


2 kommentarer:

  1. That´s so cool! who do you think is the best player in the band?

    SvaraRadera
  2. Honestly, for me - they would'nt be what they are without the characteristic singing of Mr Bergh...
    Oh, and welcome, btw! :-)

    SvaraRadera