Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 4 februari 2010

Bästa debut 2009




Werock.se's läsare (och, om man kollar på mängden röster även bandet med familj..och vänner...) har sagt sitt. Bästa Svenska debut 2009 blev The Generals "Stand Up Straight"!




Visst är skivan bra, men som jag tidigare nämnt finns det för egen del vassare alster. Hur som helst, kul att så många har röstat. För att följa upp detta har dessutom min Werock-kollega Karin intervjuat bandet, som passande nog är nöjda med att kamma hem priset.

Fattas bara annat!
Karlstadspojkarna blev till och med så glada att de släppte lös en tävling på Werock. Ta chansen, kamma hem ett signerat ex av 2009 års bästa debutplatta!
Spotify? Jodå. Det verkar ju funka, och du hittar plattan här! :)

8 kommentarer:

 1. Detta var en riktigt kul sak, tack för tipset.

  SvaraRadera
 2. Hmm, inte årets debut i mina öron direkt.
  Låter väl helt ok men ska man rippa ett bands sound rakt av får man nog se till att ha låtarna också imho.
  De som röstade hörde inte Tribulation antar jag!

  SvaraRadera
 3. rippa ett bands sound? pratar du om alla band som nånsin lirat in i sunlight då eller???

  SvaraRadera
 4. For the record så uppmanade vi inte en själ att rösta på oss i Er tävling. Oerhört tråkigt att ni publicerar en text där ni förlöjligar oss och dessutom våra fans. Dock så ska ni ha ett stort tack för en väl genomförd tävling, vilken vi placerade högt på årets utmärkelselista.

  //Hednar - The Generals

  SvaraRadera
 5. Hednar - > Oj, det var trist att du/ni tog det så. Det ar inte alls avsikten, utan snarare med glimten i ögat konstatera att ni lyckats få alla som gillar er att faktiskt göra skillnaden.

  Ber i så fall om ursäkt, och hoppas på en snabb efterföljare!

  SvaraRadera
 6. ....ja, under förutsättning att det är texten i detta inlägg som avses. Om inte så fattar jag nog faktiskt inte vilken text du menar skulle vara förlöjligande?

  SvaraRadera
 7. Ja, precis, den texten där det förutsätts att vi inte har mer än 300 ca fans, som tagit tiden att gå in och rösta på oss i tävlingen. Dessutom kan man konstatera att samtliga generaler i så fall har en fantastiskt stor familj, som kan göra skillnad i en tävlings slutresultat.

  Nog om det. Menade du/ni ingenting med det så är det redan glömt. Vad det gäller uppföjaren så är den inspelad och färdig och nytt kontrakt med nytt bolag är under förhandling. En ny musikvideo är även under inspelning (nästan färdig)till spåret "Blood For Blood". Vi ser fram emot ett nytt givande samarbete med Er!

  Ha det bäst

  Mvh

  Hednar - The Generals

  SvaraRadera
 8. Hednar -> Gott. Finns ingen anledning till oro, jag har inget annat än respekt för The Generals och ser fram mot nästa giv. Blir kul!

  SvaraRadera