Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 21 februari 2010

Nu är pappa arg igen!

...allvarligt talat.
Lillkillen har dubbelsidig öroninflammation och behöver penicillin.
Så då hämtade vi det. Tog koncentrat så han inte måste svälja 10 ml, bara 2 ml.
Det är bara det att det visar sig att det smakar ond bråd död.
Alltså - så pass att han spytt som en gris varenda gång vi försökt hittills!
Jag var till slut tvungen att smaka själv, och allvarligt, Meda AB som tillverkar det här - är ni i maskopi med djävulen?

Jag tvingas alltså välja mellan något som smakar OK, men kräver massor av millilitrar, och något som bara behöver få millilitrar och smakar skit.

Hur jävla svårt ska det vara att kombinera till koncentrat med bra smak?
Vi kan alltså lura gubbar att få stånd med blå piller, men tillverka medicin med smak som småbarn inte spyr av - det är för komplicerat?
Dra åt helvete.

Efter telefonterror till närakuten har jag till slut fått dem att ändra receptet till det andra ("prova att blanda ut det andra, ge mindre i taget, gör vad som helst bara du inte ringer oss..."), så det blir till att åka in mot dygnetruntöppna Apoteket - eller vad fan det nu heter numera - inne vid Centralen.

Gissa om det kommer spelas dödsmetall på skallspräckarvolym i bilen?

Förbannade Meda AB...

3 kommentarer:

  1. Vilket skit. Hoppas lillkilln kryar på sig av giftet iaf.

    SvaraRadera
  2. Flytande pencilin har alltid varit vidrigt att få i ungarna. Antingen bara jätteäckligt och i stora mängder, eller helt sjukt vidrigt fast i något mindre mängd. Det finns pyttesmå tabletter som brukar gå ner rätt bra, det kan kanske vara värt att pröva?

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det helt otroligt att de fortfarande inte har kommit med en Pencilin som smakar ok, finns väl inga pengar att käna på det så dä sätts det nog ingen prio på att lösa det.

    SvaraRadera