Metalbloggens samarbetspartner:

lördag 6 februari 2010

Lördag - och inställt jobb!

Rivstart, minst sagt.
Ikväll var det faktiskt tänkt att det skulle vänta jobb för undertecknad.
Den årliga prisresan för de säljare som klarat 110% av sin budget går av stapeln i helgen.
Bra pris egentligen, de får en resa till Stockholm med respektive, hotell för helgen, middag och show på fredagen och ikväll är det hyrd avancerad matlagning samt prisutdelning som gäller.
Inte så farligt att jobba egentligen, alltså, men ni vet ju hur det är.
Man vill helst bestämma själv över sina lördagkvällar...
Så blir det nu inte. Sambon T har pajjat ryggen (domen lyder antagligen sprucken disk eller möjligtvis översträckt ledband), och kan inte lyfta M utan assistans. Med andra, det är bara att ställa in arbetskvällen för hemmamys.
Inte mig emot egentligen. Fast inte tänker jag kolla Melodifestivalen för det, trots att Pain Of Salvation tydligen är med. Det spektaklet är inte min kopp the och går fetbort, helt enkelt!

Förövrigt har jag ett sug efter Primordial. Vete fan varför, men det har bara växt de senaste veckorna, och jag hoppas verkligen vi får nytt material snart - förutom den planerade DVD'n som släpps den första mars.

Som den minirebbel jag vill vara så tänkte jag därför bjuda på video med bra låttitel samt koppling till just Primordial. Vi pratar om Marduks mästerverk "Accuser/Opposer", med gästsång av ingen annan än AA Nemchanga.
Lyssna & njut - det här är bra skit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar