Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 7 februari 2010

Superbowl Sunday!

I natt smäller det, Superbowl Sunday.
New Orleans Saints mot Indianapolis Colts.

Det brukar vanligtvis vara en av årets sköna höjdpunkter för undertecknad, men i år har jag inte alls följt med i vare sig ligan eler slutspelet fram till nu. Dessutom innebär livssituationen med arbete, natt-stökande barn & dagislämningar att jag är tveksam till att vaka i natt.
Tummarna hålls för New Orleans, det vore en bra revanch för stan efter orkanen Katrina, men hjärnan säger att det blir Colts. Peyton Manning är helt enkelt en makalöst bra quarterback, och halare än en glidmedelsbehandlad ål; han verkar komma ur vilken knipa som helst och vända steken till Colts fördel.

Sorgligt nog är det The Who som står för pausunderhållningen dessutom.
Lever de?

Peyton Manning var det. Kolla videon nedan. Det finns lite snygga passningar där...

2 kommentarer:

  1. Woho, blev en riktig Superbowl Sunday hemma hos oss. Lillflickan spydde lagom till kick-off, sen fortsatte det med klimax lagom till halvtid. Jag missade det mesta av The Who eftersom jag stod i duschen...

    Känslan hela matchen var att Colts skulle ta hem det hela, ända tills Manning kastade en klockren interception med några minuter kvar. Jag slocknade efter det, men då kändes det redan avgjort. Bra så, Saints hade en skön hillbillie i laget, bara det var ju värt en seger.

    SvaraRadera
  2. Åh fy fan - det lät som om du hade fullt upp alltså. INTE avundsjuk...

    SvaraRadera