Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 25 februari 2010

Skepp ohoj!

Idag är det dags att segla - Close Up båten tar mig och en stor mängd andra dårar ut på sjön en sväng, till tonerna av kvalitetsmetal och lukten av öl.
Ska bli riktigt kul, trots mina tidigare farhågor om hyttfördelningen... :)

Vill du följa med i vad som händer så rekommenderas ett besök på bloggens samarbetssite Werock.se, då planen är att ladda upp snabbrecensioner och tankar allt eftersom de sker på den siten. Eller ja, inte för min del, tror jag. jag tror inte att jag kommer ha så mycket tankar alls, faktiskt, inte när jag är där. Tankearbetet får mina kollegor Metallbibliotekarien & Manhammer stå för. 2 individer jag ska försöka sammanstråla med IRL, om allt funkar.
Jag menar, hur svårt kan det vara?
Jag har gett beskrivningen av mig som iklädd jeans, svart t-shirt med bandlogga på, tatueringar och armarna och en öl i ena näven. Det måste ju vara helt unikt ikväll? :)

Mest ser jag förstås fram emot Tribulation, men det finns fler akter jag vill se. Deathstars är bra live, Entombed röjer ju, och i och med Sonic Syndicates spelning finns ju en naturligt vätskepaus inlagd...

Imorrron kommer ett Veckans Tips som vanligt (det har givetvis anknytning till båten), och så småningom, när Rebellängeln är i land och fungerande igen, så laddas lite reflektioner upp, tillsammans med en eller annan bild.
Skepp ohoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar