Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 20 augusti 2012

Recensioner This Gift Is A Curse och WhoCares. Med mera!

 Måndagmorgon, och där letar du efter lite bra läsning att vakna till/fördriva tiden och se upptagen ut.
Passar bra det, det kommer nämligen här.
Werock är platsen, och det är inte bara en sak som du bjuds på.
Från undertecknad kommer dubbla recensioner.
This Gift Is A Curse och plattan "I, Guilt Bearer" kan vara det svåraste jag gett mig på, och det är en skiva som ger mig huvudvärk... men som jag lik förbannat inte kan låta bli.
Till det lite sköna mustascher och rock'n'roll-hår i form av Ian Gillan och Tony Iommi med vänner. Det är dubbelgiven "WhoCares" som avses, en skiva som passar finfint in som pusselbit för min del.
 Kollegorna har dessutom sågat (!) Testament, delat ut maxpoängen till In Mourning (en riktigt bra platta, det håller jag med om, men... max? Det vet jag inte om det är rätt!) och Martin går i spinn över instrumentala If These Threes Could Talk.
Och, som om det inte var nog - du får också bildspecial från Getaway Rock Festival (signerat sitens antagligen bästa fotograf Kitty), samt möjligheten att både läsa recension av och vinna den här saken:
Inte illa, eller hur?
Själv ska jag jobba lite. Avsluta. Nu startar sista kapitlet i sagan om mitt liv på företaget Cygate, den sista augusti är det finito med det. Sen väntar nästa utmaning, mer om det vad det lider.
Ja, just det ja - jag ska försöka färdigställa min egen Testament-recension också...!

2 kommentarer:

  1. Ojsan. Full pott till In Mourning och halv till Testament! Det var värst. Iofs kul att se en motpol till alla hyllningar som Testament fått för nya plattan, i mina ögon är det en 7/10-platta. In Mourning har jag hört lite grann och tycker att det låter bra med samtidigt lite tråkigt, absolut ingen fullpoängare tycker jag.

    Så du jobbar/har jobbat för Cygate? Då är vi ju lite i samma bransch. Håller nämligen på med koppar och fiberinstallationer. Fast du är kanske några lager upp i OSI-modellen. :) Var ska du börja jobba efter Cygate då?

    SvaraRadera
  2. Christofer -> Mja, jag jobbar inom sälj, så man kanske kan säga att jag förvanskar fakta inom alla lager av OSI-modellen... ;-)

    Nästa anhalt blir ett bolag som heter Basefarm. Vitt papper avseende det mesta för min del, ska bli otroligt kul!

    SvaraRadera