Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 3 maj 2010

Besöksstatistik

Det var ett tag sen, men nu kände jag mig sugen på att kolla lite mer på hur besöksstatistiken utvecklat sig. Och då har det hänt grejer, som det verkar!

Det är numera stadigt ca 60-80 unika besökare dagligen på den här sidan, och det verkar som om ganska många kikar in flera gånger om dagen; sidan visas nämligen runt 90-130 ggr per dag.
Kul!

Ännu roligare blir det om man kollar toppnoteringarna.
I samband med publiceringen av "Blogg I Fokus" med Demonia så lade hon ut en länk på sin blogg - och jäklar vad många läsare hon har. Mitt besöksrekord rök all världens väg då hela 243 unika besökare kollade in artikeln! Roligt, men samtidigt lite... ja.. sådär. Man vill ju inte egentligen att ens egna besöksrekord ska vara för att man snålskjutsar på en kollega i bloggosfären.
Glädjande då att det faktiskt blivit bra siffror andra gånger också, och första gången den här siten nådde över 100 unika besökare på "egen kraft" var i samband med Opeths spelning på Cirkus i slutet av mars. 118 stycken kollade in här då, och det känns som det nya "officiella" rekordet! :)

Är du nyfiken på sitens utveckling så gör en sökning i fältet långt ner till höger, jag har taggat inläggen med "Besöksstatistik", så du borde hitta en hel del.
Är du inte nyfiken så kan du istället fundera på den här frågan: vad skulle du vilja se på den här bloggen? Som en direkt följd av läsarreaktioner har de fasta avdelningarna "Blogg i Fokus" och "3 Röster om..." tillkommit, men naturligtvis är det intressant med fortsatt utveckling. Finns det fasta avdelningar du saknar, vill se mer av - eller rent av vill ta bort?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar