Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 4 maj 2010

Recension At The Gates, Steelwing, TridentRecensionerna på Werock är ute för den här månaden, och för Rebellängelns del så har det inneburit inte mindre än 6 stycken plattor.

Det är rätt många, och när jag dessutom vill skriva lite om dem här så har jag valt att dela informationen i två inlägg, helt enkelt!
At The Gates liveskiva från deras tillfälliga återförening förra sommaren är en skiva du måste ha, helt enkelt. Grymt bra, och riktigt roligt är det att jag fått chansen att göra en "dubbel-recension" på den här plattan tillsammans med Werock-kollegan Henrik. Det betyder att du hittar två åsikter på länken, och det är ju extra roligt att läsa. I stort sett idel ros, kan jag avslöja...
Steelwing är en lovande svensk debut, och det är musik som andas old school metal som växt upp ur myllan som förebilderna Iron Maiden och Judas Priest har skapat. Gillar du dessutom filmer som Mad Max så ska du kolla in!
Sist men inte minst, Trident. Här snackar vi old school blackened death, med förebilder som Morbid Angel, och med medlemmar från bland annat Necrophobic i sättningen. Bra, förstås, och är du en sådan som gillar förhandsinfo så kan jag avslöja att det kommer en intervju med bandet från undertecknads penna inom en överskådlig framtid.
Naturligtvis hittar du massor av intressanta recensioner från kollegorna också, bland annat skärskådas band som Khoma och Sabaton. Du hittar majrecensionerna här!

3 kommentarer:

  1. Mycket bra skrivna recensioner, har dock ej hört Steelwing.

    SvaraRadera
  2. Tack Stones. Steelwing hittar du här: http://open.spotify.com/track/6t9kdlmSTe76rYAWeevpEs

    SvaraRadera
  3. Tack Chief, ska genast kolla upp den.

    SvaraRadera