Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 10 maj 2010

VM i Hårdrock - Kvartsfinaler

Måndag morgon - och läsarna gav ett mycket tydligt besked under helgen.
Slutspelet i hårdrocks-VM som går av stapeln på den här bloggen ska avgöras via lottning!

Sagt och gjort.
Nu kör vi. Äntligen!

8 lappar (ja, inte modellen som även kallas same då, utan skrivna lappar) i min tomma kaffemugg på skrivbordet.
Drar den första och ser.... Opeth, Sverige. Spännande.
De får då möta... spänningen är olidlig medan jag vecklar upp denna extremt ihopknölade lilla papperstuss... Enslavement Of Beauty, Norge. Precis som igårkväll i hockey-VM, alltså. UNdrar om det blir samma resultat?

Jaja, ingen tid att förspilla. Bara att plocka mera lappar, och den här gången tar jag fram 2 stycken på en gång. Måste ju öka tempot lite. Vecklar upp dem och ser Kreator på den ena, Amorphis på den andra. Vafan, samma ordning som kvalserierna röstades fram?!? Fuskar jag? Hmm... ingen kontrollant i sikte heller, dämn. Men nej, inget fusk intygar jag själv. Bäst att gå vidare fort så kanske det blir fokus på något annat...

Nästa par ut visar sig vara en avlång lapp och en kort och lite snett riven lapp. Iron Maiden och Primordial. Fan, i efterhand så hade man ju kunnat lista ut det på lapparnas storlek, men det är väl okej. Syns inte när de är knyklade.

Då borde ju det sista paret vara givna vara klara, men precis som i TV så ska vi kolla så att det inte blir fel. Inte för att ni ser det, men ändå. plockar upp lappå 1, och det står Behemoth. Lapp 2 visar sig också innehålla Metallica, så då är det väl i sin ordning. Polen vs USA.

Okej, så hur blev det nu då?

Opeth-Enslavement Of Beauty
Kreator-Amorphis
Iron Maiden-Primordial
Behemoth-Metallica

Där har ni kvartsfinalerna, röstning börjar nu med en gång - och pågår till lördag.
Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar