Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 18 mars 2010

Herregud, vilken störd dröm!

Ni vet ju att drömmar blir skruvade ibland, men jag undrar om jag inte tog rekordet inatt.
Herrejisses, jag måste ju fel i huvet...

Såhär:
helt plötsligt är jag inne i en filmtrailer, komplett med berättarröst och allt. I filmen så spelar Will Smith huvudrollen, och han är en form av superhjälte som åker runt i världen och tar ihjäl onda människor (ja, lite som Dexter - se serien om ni inte gjort det). Berättarrösten: "He's Saving the world - one person at the time"..
Klipp - sen är Will Smith på min gamla grundskola, Bureskolan. Där finns en ond kille inlåst i en grop i marken, bakom galler. Det visar sig vara Prince (?), och för att åtgärda problemet med den onda Prince så kryper Will Smith ner bredvid honom, stirrar på honom genom gallret och drar fram en gitarr. Sen kör han introt samt sången till Yngwie Malmsteens "Dreaming (Tell Me)", exakt med Joe Lynn Turners röst. Direkt där vaknar jag av att M ropar på pappa från sitt rum, men jag kan inte låta bli att undra..
Vafan?
Vad betyder det där?

Att jag inte ska glömma Yngwie i det stundande SM i Hårdrock som bloggen ska köra eller vad?
Helt sjukt. Nåt är antagligen trasigt i skallen...

För övrigt bjuder kvällen på spelning med Cain på Harry B James. Jag har haft det stora nöjet att få ge feedback på bandets två demos, och följt den utveckling de gjort mellan dem. Kolla gärna in på deras MySpace om du inte kan gå ikväll. Spela "Red Water" eller kanske "The Dead And The Calm". Senaste given fick också en genomgång av MetalCentral som du hittar här!

1 kommentar:

  1. Vilken skön dröm, Will Smith kör Yngwie och Prince bakom galler, shit vad skruvat.

    SvaraRadera