Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 11 mars 2010

3 röster om Astral Doors


Borlänges stolthet Astral Doors fortsätter sin resa med musik som hyllar hårdrock av samma snitt som Rainbow, Yngwie och Dio. I alla fall enligt Metalbloggens recension - men vad tycker andra? 3 röster om "Requiem of Time" säger följande:
Per:
Att här finns kvalitet råder ingen som helst tvekan om men min kopp te är det inte direkt.
Sen kunde de ha kapat bort 5 låtar.
Finns ingen mening med att göra skivan längre med låtar som inte håller måttet.
Betyg: 3
The Woan:
Detta är egentligen inte dåligt. Det finns melodier och det är bra producerat. Men det är fruktansvärt tråkigt, oinspererat och själlöst. Bra för sömnlösa nätter.
Betyg: 2
R2:
Hade ingen aning om vad detta var när jag satte skivan i spelaren. Vilken chock jag fick efter introt, verkligen min kopp te. Vilken sångare! Svängiga låtar. En solklar 4:a hade det varit om det hade hållt genom alla 15 låtar.
Betyg: 3
Totalt sett ingen superhit bland den lilla panelen alltså, och Astral Doors stannar på ett snittbetyg på 2,66. Noterbart är att även panelen tycker att antalet låtar skulle ha minskats till förmån för den totala kvaliteten på skivan. Värt att fundera på kanske -för rent krasst, många av de odödliga klassikerna har inte speciellt många låtar. Det kanske finns en anledning till det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar