Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 1 mars 2010

Officiellt - Metalbloggen nu i samarbete med Record Heaven!


Det känns fantastiskt kul att få avslöja det samarbete som kokat under ytan ett tag, och som nu är på plats med loggor och invigningserbjudande. Samarbetet innebär till att börja med att alla skivor som det skrivs om på den här bloggen kommer att ha direktlänkar till rätt plats i en av de vassare nätbutikerna Skandinavien har att erbjuda, samt att Record Heaven och dess skivbolag Transubstance Records backar upp Metalbloggen bland annat med priser till tävlingar. I förlängningen finns fler planer på att utöka samarbetet, men eftersom detta är Record Heaven's enda liknande samarbete så trevar vi oss fram till formerna.

Jag har tidigare sagt att huvudsyftet med samarbetet är att ge bloggens läsare tillgång till extra godis, så vad var det där med invigningserbjudande då?

Just nu ger Record Heaven 10% rabatt till alla bloggens läsare - ange rabattkod u3Rrx7c6.

Det innebär till exemplevis att du kan köpa veckans platta, kommande High On Fire "Snakes For the Divine" för under 120 pix. Eller At The Gates "The Flames Of The End" för runt 260 spänn. Eller Primordials splitternya DVD "All Empires Fall" för runt 180 riksdaler.

Du kan ju också göra som jag och gå helt bananer. Ta allihop!

Fantastiskt kul är det i alla fall att kunna erbjuda alla bloggens läsare de framtida möjligheter som detta samarbete innebär, och har du förslag eller önskemål som du skulle vilja se framöver - tveka inte att ge en kommentar eller skicka ett mejl!

3 kommentarer:

 1. Gud vad kul! Ska nog slå en flukt på Record Heavens hemsida om jag hittar något sköj.

  SvaraRadera
 2. Coolt! Ska kolla in Record Heavens nätbutik. Det blir dock inte At The Gates eller Primordials dvd släpp. Har förbokat dem från Play. Antagligen dimper At The Gates ner i brevlådan imorn eller på onsdag, tandvattnet rinner redan...

  SvaraRadera
 3. Gör så. Själv har jag provat Record Heaven lite innan samarbetet startade, och största pluset tycker jag är servicen.
  Funkar skitbra att köpa både nyheter och gamla grejer i samma order, och den delas automatiskt så att lagervaror skickas snabbt medan det andra blir restorder. Inte som ex Ginza, alltså.
  Mycket nöjd, är jag. Nyfiken också, på de DVD-boxar du beställt... :)

  SvaraRadera