Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 21 mars 2010

Live: Behemoth "At The Arena Ov Aion - Live Apostacy"Polska Behemoth är ett av de hårdast arbetande bandet i världen. Ledda av frontmannen och hjärnan bakom låtarna Nergal turnerar jorden runt i vad som känns som en evighetscykel - och det ger verkligen resultat. Live bjuder gruppen både på en snygg visuell upplevelse likväl som en musikalisk resa som är bland det bästa du kan uppleva live. Gruppen består av extremt duktiga musiker, och gruppen är genom sitt flitiga turnerande extremt tajta.

Liveplattan "At The Arena Ov Aion - Live Apostacy" är inspelad i Frankrike, och trots att det inte äör en dubbelskiva så får du extremt mycket material. 17 spår som är plockade från en mängd plattor fram till skivan "The Apostacy", och det betyder att du får allsångsfavoriter som "Antichristian Phenomenon", "As Above, So Below" och "Slaves Shall Serve". Totalt sett är låtmaterialet starkt, och med den frenesi och energi gruppen visar så blir resultatet en liveplatta du helt enkelt behöver ha i din samling.

Den är kanske lite av en doldis bland liveskivor, men har du missat den så är det dags att göra något åt det så fort som möjligt!

2 kommentarer:

  1. Behemoth är ett av de bästa liveband jag sett, alla kategorier. Så det är klart att en live-CD också blir något alldeles extra :)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Kim, Behemoth är grymma live och levererar alltid top kvalité i allafall alla gånger jag sett dem, börjar bli en del nu. Denna live är något jag verkligen måste kolla upp, tack för tipset.

    SvaraRadera