Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 16 oktober 2009

Lockande syn en fredagkväll...


Eller vad tycker ni? Längst till vänster en kristallkaraff med tillhörande glas som min kära sambo T har gett mig. Den är fylld med irländsk Jameson, mest för syns skull om jag ska vara ärlig. Skitsnygg med lite bärnstensfärgad vätska i... :) För övrigt innehåller hyllan en del godbitar. Oöppnade buteljer av Glenmorainge Cask Strength, Caol Isla Distiller's Edition och Aberlour a'bunadh gömmer sig bland de andra single malterna, men jag tror att de får förbli oöppnade ikväll. Känner mer för världsmästarwhiskyn, japanska (!) Yamasaki Single Malt 12Y. Och kanske en fin, mjuk Balvenie Double Wood...

4 kommentarer:

 1. Tjenare Chief!
  Och tack än en gång för fikat idag... Både Caol Ilan och Aberlouren är grymma, men jag skulle nog gå på japanen precis som du. Mest för att jag ej druckit den själv. Kommer gärna förbi och tar en smutt vid tillfälle. Övriga lyssningstips är Shinedown och Sick Puppies nya.

  SvaraRadera
 2. ...du får du skynda dig innan den tar slut.. :)
  Nä, skämt åsido, den är rätt fin. Gört sig i skrivande stund rätt bra i glaset bredvid ett av dina tips - Brewdog 77 Lager!

  Shinedown har spelats en hel del faktiskt, Nurning Bright är ju en briljant låt.
  Tack själv för trevligt fika. Och lyssningstips!

  SvaraRadera
 3. Lyssnade igenom skivan som du hade satt ihop till mig. Gillade nog Lions Share och King's X bäst på skivan som började starkt (låt 1-5). Straight Frank var ju skitsköna förresten. Blir att lyssna mer på dem.

  SvaraRadera
 4. Jo, Straight Frank växer dessutom lite om du lyssnar mer.
  Ta hem Amorphisplattan Skyforger. Den kommer du att gilla, det lovar jag. Och King's X, förstås! Sen minns jag i ärlighetens namn inte riktigt vad som var med... speciellt inte vad som låg i början... :)

  Själv har jag M's farmor (alltså min mor) på besök. Begränsat med lyssningstid, alltså...

  SvaraRadera