Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 30 oktober 2009

Tävla med Metalbloggen!

Nu har du chansen att delta i Metalbloggens allra första tävling. Priset är nedanstående finfina kalender från Classic Rock - alltså en kalender för 2010 som visar alternativa albumomslag för ett antal kända skivor (så som exempelvis Audioslave, Pink Floyd, Muse m fl). Du kan förstås köpa kalendern själv genom att plocka upp numret som finns i handeln och behandlar "150 album du måste höra innan du dör", men varför ska du göra det? Var med i bloggens tväling istället!

Hur gör man då?

Jo, svaret är enkelt. Bloggen har den senaste tiden sågat en del omslag (exempelvis JORNS kråka i kostym, eller Mustasch-bilden), men vilket är egentligen det fulaste omslaget på en platta?

Ge ditt svar i kommentarsfältet, eller skicka ett mail med ditt förslag till chief-rebel-angel@hotmail.com så är du med i tävlingen!

Tävlingen pågår under hela uppräkningen av de 12 viktigaste och bästa svenska metallalbumen, och vi stänger allt den 15:e November. Ensam och allsmäktig domare är naturligtvis den här bloggens författare.

Kör igång!

3 kommentarer:

 1. Black Sabbath kan ju skryta med ett par riktigt horribla skivomslag (Born Again och Master of Reality t.ex). Men Sabotage... hur fasen tänkte de där?

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6c/Black_Sabbath_Sabotage_51R8D9R6XXL.jpg

  SvaraRadera
 2. Hahaha.. ja, sant. Sabbath har ju massor av roliga historier om sina omslag - minns jag inte fel så valde de just Born Again-ungen för att göra sitt skivbolag eller sin manager förbannade då!

  I alla fall - Lenny, du har officiellt mutat in just Born Again och Master of Reality. Just nu är kalendern din...
  ...och ni övriga - jag måste fråga:
  Är priset för dåligt, uppgiften för svår eller ger ni bara blanka fan i det?
  Dåligt drag i tävlingen så här långt.
  Vilket väl i o f s gynnar Lenny! :)

  SvaraRadera
 3. Ozzy gick ju vidare och gjorde tre rejält fula omslag på sina soloalbum. Det blev väl bättre eftersom, men Blizzard of Oz, Diary of a Madman och Bark at the Moon är alla ganska skrattretande. Min röst är på galningen, vet inte om den rödgula texten eller Ozzy är värst.

  SvaraRadera