Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 20 oktober 2009

Spreading the Diseace!

Ja, så kanske man kan kalla det. Bloggen har nu varit igång i ca 2 månader, och jag får en del frågor om hur många som läser. Bra fråga - och ett ungefärligt svar ska avges här och nu!

En vanlig dag är det mellan 15 och 25 olika användare inne på bloggen. Somliga av er besöker sidan flera gånger per dag, men antalet unika användare brukar ligga där, ungefär. Som minst har det varit så få som 7 stycken, som mest 34 stycken - men det glädjande är att antalet unika besökare har en tydlig trend att öka. Totalt är det över 200 unika besökare som någon gång tittat in här - det tycker bloggen är mycket trevligt!

Besökarna kommer från Sverige, förstås, även om en del själar har ramlat in från Israel, Tyskland, Spanien, UK, USA med mera. En stilla undran är ju förstås om dessa själar kan svenska. Om inte så förstår man ju att besöket blir rätt kort...

Ungefär 40% av besökarna hittar siten via hänvisningswebplatser (alltså en länk som klistrats in exempelvis på Facebook eller i andra forum) och ca 29% kommer direkt till siten genom att skriva in adressen. Det betyder att så mycket som 31% av bloggens gäster ramlar in via sökmotorer, främst Google - och det är något som bloggen tycker är riktigt roligt. Google är stort, bloggen är (än så länge) liten, så det är kul att sökningar inom hård musik ramlar ner här! :)

Med andra ord - de första 2 månaderna är väl godkända.
Fast givetvis önskar sig bloggen fler läsare. Häng med i framtiden, så får vi se hur det hela utvecklar sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar