Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 25 oktober 2009

Hjälp!

Ja, som ni vet så kör gänget en årlig fest med lite nördstämpel - vi tillverkar en skiva var med hårdrockslåtar som faller under utvalda kategorier. I år ser listan ut så här:
 1. Bästa Text
 2. Låt som blir bättre LIve
 3. Bästa Cover
 4. Bästa/Elakaste gitarriff
 5. Bästa Träningsmusik
 6. Bästa Gitarrsolo
 7. Snyggast Omslag
 8. Bäst Just Nu

...och bloggen är HELT JÄKLA FAST! I vanliga fall kanske det finns lite tankar och idéer om varje kategori, eller några klockrena spelningar, men den här gången är det fasen helt blankt. Nada.

Tidigare år har jag ändå hittat fram ganska lätt - men nu är det snart dags att börja ta hjälp. Kolla in 2008 & 2009 års kategorier (med mina val därtill) här: http://metalyze.blogspot.com/2009/09/mina-val-hardrockskvall.html och kom sen med dina tankar om årets happening!

5 kommentarer:

 1. Bästa träningsmusik är väl given... Måste bli något från Rocky-skivan. Survivors Eye of the Tiger tex?

  SvaraRadera
 2. Jag måste hålla med Chief Rebel... årets upplaga av hårdrockskväll blir inte lätt. Bästa cover är en svår nöt att knäcka, det finns så många bra covers där ute, vilken skall man välja??

  SvaraRadera
 3. Eye of the Tiger känns ju som en låt som lät kopplas till träning, men för egen del är dte lite för mjukt. Jag föredrar lite mer brutalitet för att svettas rejält...

  SvaraRadera
 4. Det är samma här, kan inte begripa vad ni röstat fram för jä**a kategorier egentligen:)
  Det är helt nollställt på flera stycken!!!!

  SvaraRadera
 5. Endel av kategorierna kan man ju vrida och vända lite på som man vill. Det ska bli kul som fan se vad mina nördiga kamrater har med sig för musik när det är dags för hårdrockskväll.

  SvaraRadera