Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 21 oktober 2009

Mer Immortal

Hämtade som tidigare skrivet ut ny bil idag. Petade in Immortals nya "All Shall Fall", och ser att stereon talar om vad låtarna heter. Och då man kommer till låt nummer tre så säger den att den heter "Hordes of Chaos".
Bra så.
Fast på skivan heter den "Hordes to Chaos".
Det väckte min nyfikenhet... det visar sig att iPoden och bilstereon döper låten till "Hordes OF Chaos". I CD-häftet & på skivans konvolut heter låten "Hordes TO Chaos". Och i texten sjunger Abbath raden "Hordes of War come storming forth... ", men aldrig någon av de två stroferna Hordes OF/TO Chaos.
Alltså.
Vad fanken heter låten egentligen?

Är det någon av er läsare som vet säkert?

3 kommentarer:

  1. "Hordes of War" heter låten enligt Spotify. Så jag antar att det är valfritt att referera till låten lite hur man själv väljer.

    SvaraRadera
  2. Säkert och säkert... Men om man ska tro bandets egen webbplats är "Hordes To War", så det kanske får ses som det officiella? Fast det har hänt förr att bandens egna sidor har fel ibland

    SvaraRadera
  3. ..som jag misstänkte då. Den digitala kopian av låten verkar ha ett annat namn än det tryckte/skrivna. Något av dem är ju rätt - och jag väljer nog att tro på det tryckta!

    SvaraRadera