Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 11 oktober 2009

Varvar ner

Ganska skönt att bara varva ner efter en dag som denna. Barnkalas är ju kul, men inte gör det direkt ont på kvällen när det är avklarat. Kul att träffa alla kompisar dock.
Söndagkvällen tillbringas med en Brewdog Punk IPA i glaset och Immortals nya verk "All Shall Fall" i högtalarna.
Det påminner mig om två saker.

För det första - Punk IPA är en fantastisk öl. Är du det minsta intresserad av annat än vanlig lager så plocka upp en flaska nästa gång du är på Systemet, du kommer inte att ångra dig.

För det andra, Abbath har verkligen en av metalvärldens coolaste röster. Jisses, vad bra! Se till att du har en kopia av den senaste given, och ta förra mästerveket "Sons of Northern Darkness" också när du ändå är igång. Du kommer inte att ångra det heller.
Du missade väl förresten inte att Abbath varit Veckans Tips här på bloggen, med engångs(?)sidoprojektet I?
Länken hittar du hur som helst här: http://metalyze.blogspot.com/2009/08/veckans-tips-i-between-two-worlds.html

2 kommentarer:

  1. Du får du även kika på Brewdogs 77 Lager. En lager med lite bett i. Annars är Nils Oscars och Marston's Old Empires IPA också goda. Om du vill lyxa till, försök få tag i Mikkellers Simcoe Single Hop IPA. Den var grym! Väntar även med spänning på Sierra Nevadas Anniversary Ale som brukar släppas på hösten, fick bara med mig två sådana hem fg år, vilken miss!

    SvaraRadera
  2. Ah, tack för tipsen. Får nog åka till ett mer vålsorterat Systembolag än det närmaste dock. Lokala alkisarna verkar vara många, och de föredrar visst billigare, enklare öl.
    Inget fel i det i sig, men man kan säga att det påverkat sortimentet...

    SvaraRadera